Varaa aika helposti sähköisesti

Tehtyäsi ajanvarauksen sähköisesti, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Sähköinen ajanvarauskalenteri näkyy kaksi viikkoa eteenpäin, ajan voi kuitenkin varata myös säköisen ajanvarauksen ulkopuolelta, kuukaudenkin päähän.

Varaaminen onnistuu myös puhelimitse, soittamalla tai laittamalla viestiä, myös whatsapp, instagram ja facebook, sekä sähköposti.

Puh. 040 836 4979, 05 219 7300

hierontahuhtala@gmail.com
info@ergoselkaklinikka.fi


Varausehdot:

Varattu aika on sitova varaus. Varausta tehtäessä on ilmoitettava asiakkaan oikeat yhteystiedot. Asiakkaan tulee peruuttaa tai siirtää tekemänsä varaus viimeistään 12 tuntia ennen varattua ajankohtaa. Muissa tapauksissa palveluntarjoajalla on oikeus periä 50% varatun ajan hinnasta. Tämä ehto koskee myös sairaustapauksia. Mikäli asiakas jättää saapumatta varaamanaan ajankohtana, laskutetaan häntä varatusta ajasta 50% hinnalla. Mikäli asiakas saapuu myöhässä, tulee hänen maksaa koko varaamansa aika. Pidätän oikeudet aikataulu muutoksiin. Kuitenkin merkittävissä muutoksissa ilmoitan niistä välittömästi asiakkaille.
Autan mielelläni ajanavaraukseen liittyvissä kysymyksissäsi, oli kyse omien kotisivujeni tai Ergon ajanvarauksesta: Toni Huhtala p. 040 836 4979, Ergo Selkäklinikka p. 05 219 7300

www.ergoselkaklinikka.fi